Over isoplus  

Mitgliedschaften

Logo AGFW
Logo Fernwärme Forschungsinstitut Hannover
Logo Bundesverband Fernwärmeleitungen e.V.

De isoplus-groep

De isoplus-groep bestaat uit 15 juridisch onafhankelijke en autonome productie- en verkoopbedrijven die over heel Europa zijn verspreid en bovendien heeft de isoplus-groep nog een locatie in de Arabisch sprekende regio. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rosenheim (Duitsland).

isoplus produceert in haar fabriek voorgeïsoleerde leidingsystemen voor wijk- en stadsverwarming en voor industriële installaties. In onze bedrijven werken ongeveer 1200 medewerkers die leidingen en hulpstukken van de hoogste kwaliteit produceren. Hiervoor maken we gebruik van de meest moderne productie-installaties en meest innovatieve productiemethoden.

Om deze kwaliteit ook op de lange termijn te kunnen garanderen, is in de gehele isoplus-groep een kwaliteitssysteem ingevoerd op basis van internationaal erkende certificaten en standaards. Alle isoplus fabrieken zijn volgens ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast beschikken wij over meerdere milieucertificaten conform ISO 14001.

isoplus Benelux is de verkooporganisatie voor de Beneluxlanden. Vanuit een modern kantoor met ruim magazijn in Breda behartigen we de belangen van de isoplus-groep. Een team van experts met vele jaren ervaring in warmte- en koudedistributie en de vele uiteenlopende industriële toepassingen staat voor u klaar voor advies en de levering en eventuele uitvoering van projecten.