Producten  
vorgedämmtes Rohr

Verbonden leidingsysteem

Het klassieke voorgeïsoleerde leidingsysteem dat zich door de jaren heen in de praktijk heeft bewezen en steeds door technische innovaties is verbeterd.

flexibles, vorgedämmtes Rohr

Flexibele leidingen

Flexibele, voorgeïsoleerde leidingen zijn zeer geschikt voor kleinere stadsverwarmingsnetten en in situaties waarin het leggen problematisch kan zijn. Het systeem kenmerkt zich door de eenvoudige aanleg.

Industriële leiding / speciale leiding

Voor alle situaties waarin vloeistoffen moeten worden getransporteerd heeft isoplus de juiste voorgeïsoleerde leiding; of het nu sappen of chemicaliën, warme of koude vloeistoffen betreft.

Afsluiters

Afsluiters en bijbehorende accessoires voor enkele of dubbele leidingsystemen met beperkte of volle doorgang en als combi met aftapping en/of ontluchting.

Verbindingstechniek mantelbuis

Mofconstructies voor verschillende technische uitdagingen. Alle PEHD moffen dienen voor de productie van waterdichte mantelbuisverbindingen.

Accessoires

Volgens het isoplus motto: "Alles onder één dak!" bieden wij u ook aanvullende onderdelen aan zoals aanboor T-stukken, muurdoorvoerstukken en montagehandleidingen.

Netbewakingssysteem

Betrouwbare netbewakingstechniek is tegenwoordig noodzakelijk om schade vroegtijdig te constateren en in te perken. isoplus heeft voor ieder leidingnet de passende oplossing.